SEO coach met effectieve manier om jou alles te leren

Zoek je een SEO coach die jou alles kan leren over hoe je met jouw website hoger in Google kunt komen? Dan zit je hier goed!

Ik bied online coaching aan via Zoom, Skype of Google Meet.

Tijdens mijn sessies help ik je op een effectieve wijze aan een betere ranking van jouw nieuwe WordPress of ander type website.

Bekijk hieronder uit welke SEO coachingstrajecten je kunt kiezen en hoe deze in zijn werk gaan.

René Andreasi-Bassi
Jouw SEO coach

Inhoud

3 Effectieve coachingstrajecten

In welke ontwikkelingsfase je ook zit, voor iedereen heb ik een passend coachingstraject.

Of je nu als beginner je eigen site wilt leren optimaliseren, of als SEO expert in dienst wilt sparren. Ik pas me gemakkelijk aan op jouw situatie, inclusief korting op mijn uurtarief.

10 van de 10 plekken bezet (11 juli, 2024) 100%

Beginner

(voor SEO beginners)
99
00
per uur
 • Belangrijke SEO basics
 • 1-4 Video calls p/mnd
 • Skype chat contact
22% KORTING

Kenner

(voor semi-gevorderden)
109
00
per uur
 • Nieuwe inzichten
 • 1-4 Video calls p/mnd
 • Skype chat contact
14% KORTING

Expert

(voor gevorderden in SEO)
118
00
per uur
 • Expert sparringpartner
 • 1-4 Video calls p/mnd
 • Skype chat contact
7% KORTING

Beginner

Ben je redelijk nieuw met SEO en voelt alles als een grote drempel. Dan is ‘Beginnner‘ het beste coachingstraject voor jou.

We gaan samen aan de slag met een checklist van belangrijke factoren die invloed hebben op jouw rankings.

Ik beantwoord al jouw vragen over SEO en internetmarketing: Nu aanvragen »

Kenner

Ben je bekend met SEO, maar wil je in het bijzonder nieuwe wegen inslaan die je nog niet verkend hebt? Kies dan het ‘Kenner‘ begeleidingstraject.

Door je te stimuleren verder te denken en meer inzichten te geven, vergroten we jouw kennis voor een extra edge in de SERP. Nu aanvragen »

Expert

Echte SEO experts zijn ook gewoon mensen die moeten klankborden. 

Waarom blijf ik toch altijd onder die ene concurrent staan? Wat houdt die laatste Google algoritme update precies in? Niks werkt meer!

Als expert help ik je met extra inzichten (uit wetenschappelijke tests) en handvatten, in de zoektocht naar die ‘speld in de hooiberg’: Nu aanvragen »

Wat houdt coaching in?

Mijn leerlingen hebben vaak ad hoc begeleiding nodig. Ze lopen vast of weten niet meer precies wat de meest effectieve zoekmachine optimalisatie is voor een specifiek onderdeel.

Om die reden is mijn SEO coaching ingericht op aansturing wanneer jij het nodig hebt. Dit betekent dat je mijn actieve betrokkenheid kunt verwachten via:

 • Skype chat (werkdagen 10-17 uur)
 • Google Meet video call (afspraak)

De chat optie gebruik je gedurende werkdagen/tijden wanneer jij het (snel) nodig hebt. Ik reageer binnen enkele minuten of uiterlijk binnen één uur.

De video calls plannen we samen in, verspreid over de maand, totdat jij denkt dat je voldoende kennis hebt opgedaan. Daarna kun je indien gewenst de SEO hulp via chat aanhouden voor €99,- per maand, of gewoon zelfstandig verder gaan.

Tarieven

De tarieven zijn gebaseerd op jouw huidige ervaring, expertise, mijn tijd en het kennisniveau dat ik moet uitdragen. Mijn uurtarieven als coach zijn als volgt:

 • €99,- per uur voor Beginners
 • €109,- per uur voor Kenners
 • €118,- per uur voor SEO experts

De maandelijks gebruikte tijd is een optelsom die ik af lees uit de communicatietool die we samen gebruikt hebben. Dit kun je indien gewenst dus gemakkelijk zelf controleren.

Plan je eerste sessie vandaag nog!

Kortom, ben je op zoek naar een ervaren en professionele SEO coach die in een gedegen opleiding écht aandacht besteed aan zijn leerlingen. Iemand die zorgt voor meer focus en helpt bij een op resultaat gedreven content- en SEO strategie?

Met als doel: het vergroten van je zichtbaarheid en reputatie in Google, dat resulteert in meer organische bezoekers en klanten voor je bedrijf. Kom dan in actie.

Ik help je graag het verschil te maken”. 

Vul hieronder je gegevens in en selecteer welkt type SEO coaching jouw voorkeur heeft.

SEO coaching aanvragen

Bovenaan de pagina kun je zien of er nog trainingsplekken open zijn. Indien alle 10 plekken bezet zijn, kun je gewoon een bericht sturen. Ik zet je dan op de wachtlijst.

René Andreasi-Bassi
Jouw SEO coach

Veelgestelde vragen

Een SEO coachingsessie is beschikbaar vanaf €99,- per uur voor beginners. SEO kenners en experts betalen respectievelijk €109,- en €118,- per uur voor een sessie.

SEO leer je niet in één dag. Het vak omvat teveel informatie om in zo’n korte tijd over te brengen; dat blijft niet hangen. Het gaat daarnaast om theorie én praktijk.

Als ervaringsdeskundige en SEO trainer geloof ik in een pragmatische aanpak waarbij testen, concluderen en stap voor stap leren jou écht verder brengt. Dit kost tijd.

Bij SEO doe je ook niets zomaar. Nieuwe optimalisaties voer je pas door wanneer je positieve conclusies kunt trekken uit concrete testresultaten. Hier moet je vaak op wachten.

Ik deel mijn persoonlijke tests, bevindingen en tips op het moment dat ze goed aansluiten bij de behoefte van een student.

Geschreven door:

Zal ik je terugbellen?

Dan kijken we samen of ik je kan helpen met je SEO!