SEO pakket vanaf €236,- per maand (tot 22% korting)

Benieuwd naar wat de opties zijn om de score van jouw website te verbeteren in de zoekmachines, zoals Google? Dan zit je hier goed!

Via mijn SEO pakketten, vanaf €236 per maand, werk ik maandelijks aan de optimalisatie van drie componenten: techniek, content en links.

Ik doe alles wat mogelijk is om de vindbaarheid binnen organische zoekresultaten te vergroten voor meer bezoekers en klanten!

Een duurzaam pakket is bij mij flexibel en kost dus nooit teveel. We werken alléén aan hetgeen wat die maand nodig is.

(op deze pagina)

René Andreasi-Bassi
Jouw SEO Specialist

Inhoud

Mijn SEO pakketten

Profiteer van mijn flexibele pakketten door meerdere uren SEO af te nemen. Deze komen namelijk met 7% tot 22% korting op het basistarief (€127 per uur).

SEO Lite

(2 uur)
236
00
per maand
 • Uurtarief: €118
 • Technische analyse
 • Zoekterm onderzoek
 • Pagina optimalisatie
 • Rapportage
7% KORTING

SEO Basic

(4 uur)
436
00
per maand
 • Uurtarief: €109
 • Technische analyse
 • Zoekterm onderzoek
 • Pagina optimalisatie
 • Rapportage
14% KORTING

SEO Extra

(8 uur)
792
00
per maand
 • Uurtarief: €99
 • Technische analyse
 • Zoekterm onderzoek
 • Pagina optimalisatie
 • Rapportage
22% KORTING

ℹ️ Voor bedrijven die mij één werkdag (8 uur) per week inhuren gedurende min. 1 maand geldt voordeligste uurtarief van € 89,- (excl. reiskosten). Neem contact op voor mijn actuele beschikbaarheid.

Flexibiliteit, wel zo prettig

Omdat de pakketten flexibel zijn, kun je de ene maand 8 uur en de andere 2 uur afnemen. Handig als het druk is, of juist rustig. Iedere maand checken we jouw actuele ‘SEO behoefte’.

Zo zit je nooit aan hoge kosten vast wanneer SEO even geen prioriteit voor je is. Iets wat bij de meeste SEO bureau’s niet mogelijk is.

Zo werkt het

Het afsluiten van een pakket werkt als volgt:

 1. Kies een pakket
 2. Vul het formulier in
 3. Wacht op mijn reactie
 4. We plannen een gesprek in
 5. Het pakket start na ons overleg 👍

Pakket aanvragen

René Andreasi-Bassi
Jouw SEO Specialist

Is SEO echt nodig?

Goed vindbaar zijn in Google’s zoekmachine is noodzakelijk wanneer dat de norm is binnen jouw industrie, en je concurrenten al bovenaan in de zoekresultaten staan.

Om je website beter te laten presteren, kan het uitbesteden van SEO in de vorm van een SEO abonnement (pakket) uitkomst bieden.

Met zo’n maandpakket bouw ik als betrokken SEO specialist aan de organische zichtbaarheid van jouw onderneming. Jij houd zo tijd en energie over die je kunt steken in je onderneming.

Wat houdt het in?

Mijn pakketten hebben de focus op periodieke taken. Zo wordt jouw zichtbaarheid in Google consistent op peil bijgehouden.

Het gaat hier vooral om SEO werkzaamheden die nodig zijn om de bestaande content en autoriteit verder uit te bouwen.

Een pakket bestaat uit meerdere componenten. Denk aan het optimaliseren van elementen op je pagina’s en het schrijven van nieuwe content.

Om de online autoriteit te vergroten is soms aandacht nodig voor linkbuilding. De inzet van SEO heeft als doel de content van jouw website hoger in Google te krijgen, en te houden.

Wat kost het?

De kosten die gemaakt worden zijn gebaseerd op het aantal uren werk per maand. De uiteindelijke prijzen en bijhorende korting worden iedere maand opnieuw berekend.

Het kleinste pakket (startpakket) begint bij €118,- per uur (2 á 3 uur) en is geschikt voor ondernemers die met een lager budget willen starten met SEO.

Wil je meer SEO taken laten uitvoeren binnen één maand? Kies dan voor het ‘SEO Basic pakket‘ (€109,- per uur) of het ‘SEO Extra pakket‘ (€99,- per uur). Hiermee verhoog je je SEO investering en behalen we sneller resultaat.

Welk pakket het beste bij jou past, is afhankelijk van je budget en het ‘gewicht’ dat je aan SEO als marketingkanaal wilt geven.

Omdat ik als freelancer werk, betaal je bij mij géén extra indirecte kosten voor de managers en/of kantoorhuur van een SEO bureau.

Resultaten

Door systematisch aan jou organische posities te werken, zullen je pagina’s op termijn in Google’s top 10 terecht komen. Zie hier een greep uit de behaalde resultaten voor klanten.

Veelgestelde vragen

Nadat je je pakket hebt gekozen, heb ik toegang nodig tot de website accounts van Google Analytics, Google Search Console en het Google Bedrijfsprofiel. Hiermee analyseer ik de website zowel technisch als inhoudelijk. Aan de hand van mijn bevindingen stel ik een SEO strategie voor die we samen doorlopen.

Ja, maar dit is alleen mogelijk bij het inhuren van 8 uur per week of meer. In dit geval worden doorgaans maximaal 3 maanden vooruit geboekt.

Conclusie

Is het tijd dat je hoger gaat scoren in de zoekresultaten? Kies dan het juiste SEO abonnement voor jouw huidige website.

Ik zal er dan alles aan doen om de vindbaarheid van jouw website of webshop te verbeteren.

Na mijn activiteiten voldoet je website aan de richtlijnen die Google stelt op het gebied van E.E.A.T. (Experience, Expertise, Authoritativeness, and Trustworthiness).

Heb je vragen of interesse in een vrijblijvende gesprek?

Geschreven door:

Zal ik je terugbellen?

Dan kijken we samen of ik je kan helpen met je SEO!