SEO teksten laten schrijven: 1e Unieke content gratis (Tip)

Wil je unieke SEO teksten laten schrijven door professionele tekstschrijvers die ook nog eens goed scoren in Google’s zoekmachine? Dan heb ik hier een mooie content deal voor je!

Bij afname van twee of meer teksten krijg je de 1e SEO tekst geheel gratis, inclusief zoekwoordenanalyse. Deze kun je dan zien als de proefopdracht.

Lees snel verder hoe eenvoudig het is om deze pakkende en hoogwaardige teksten te bestellen!

René Andreasi-Bassi
SEO Specialist

Inhoud

Waarom SEO teksten laten maken?

Door goede SEO teksten te laten schrijven, zul je op termijn beter vindbaar worden in de zoekresultaten van Google. Iemand met een gerichte zoekintentie voor jouw product of dienst heeft een grotere kans om klant te worden, dan een lukraak persoon op het internet.

Een hogere ranking in Google zorgt dus voor een betere online vindbaarheid. Hierdoor klikken meer mensen naar je site, die je vervolgens kunt converteren naar leads en omzet.

Stop je met adverteren, dan stopt het verkeer naar jouw site ook direct. Relevante teksten die geoptimaliseerd zijn voor de juiste zoekwoorden kunnen op de eerste pagina van Google voor een consistente stroom van duurzaam verkeer zorgen.

Hoe schrijf je SEO webteksten?

Niet iedere copywriter is goed in SEO en niet iedere SEO expert kan pakkende teksten schrijven. De juiste manier voor het schrijven van SEO teksten zit hem in de samenwerking tussen twee vakmensen:

Een SEO specialist en een ervaren gepassioneerde schrijver.

De SEO expert doet het zoekwoordenonderzoek en analyseert de top 10 in Google op keywords en intentie. Hij/zij bepaalt vervolgens welke zoekwoorden gebruikt worden en maakt een briefing voor de schrijverIn deze briefing staat:

  • Hoofd-zoekterm
  • Gelieerde zoektermen
  • Intentie van de lezer
  • Gemiddelde leeftijd van de lezers
  • Toon/schrijfstijl van het artikel
  • Gewenste actie bezoeker na lezen

De schrijver produceert hierna een stuk goede tekst waarvan de inhoud aansluit op de intentie van de lezer, en de leesbaarheid optimaal is.

Ten slotte maakt de SEO expert het artikel SEO-proof zodat jouw tekst goed gevonden wordt.

Wat kost een goed SEO artikel?

Illustratie van een man die cijfers intoetst op een grote blauwe rekenmachine

Wil je een SEO tekst kopen? Het is dan belangrijk om de kosten van een SEO artikel eerst zorgvuldig te definiëren.

Voor het maken van goede content is per artikel namelijk een zekere mate van onderzoek (tijd) nodig. Ook heeft iedere tekst een eigen lengte.

Om die reden betaal je bij mij een X aantal cent per woord, afhankelijk van de hoeveelheid onderzoek en het aantal woorden.

Het is ook mogelijk om bestaande SEO content en teksten te redigeren. In de tabel zie je een overzicht van de kosten:

Kostentabel

 Kosten
Tekst (mét briefing/bron)€0,15 per woord
Tekst (zonder briefing)€0,25 per woord
Tekst redigeren€127,- per tekst

Voor een tekst met briefing en bron verwachten we een uitgebreide briefing inclusief de vermelding van enkele waardevolle bronnen die we zullen gebruiken.

Bij een tekst zonder briefing doen wij zelf al het onderzoek.

Aan iedere tekst werken zoals eerder vermeld, twee mensen: een ervaren schrijver en ik, René, als SEO specialist. Onze klanten kunnen dus een kwalitatief goed geschreven artikel verwachten en geen afgeraffelde tekst.

Bulk bestelling?

Wil je een bulk order voor een groter pakket met meerdere artikelen indienen, voor bijvoorbeeld een extra categorie of nieuwe webshop? Dan kun je het beste even apart contact opnemen.

Ik maak dan graag een offerte voor je op waarin korting verwerkt is. 

Bestaande teksten redigeren

Wil je dat ik (oude) bestaande teksten voor je redigeer en zo SEO-proof maak? Check dan ook mijn SEO pakketten.

SEO artikel aanvragen

René Andreasi-Bassi
SEO Specialist

Nu je weet hoe en waarom SEO webteksten geschreven worden, en je op de hoogte bent van de kosten, is het tijd om in actie te komen.

Wij maken jouw eerste stap gemakkelijk met het onderstaande aanvraagformulier. Vul hem direct in, dan pakken we dit z.s.m. voor je op!

Als klap op de vuurpijl krijg je de 1e tekst helemaal gratis wanneer je 2 of meer teksten bestelt.

Aanvraagformulier (één tekst)

Neem contact op voor bulkbestellingen.

Conclusie

Met SEO als onderdeel van jouw marketing mix kun je de vindbaarheid van je website verbeteren. Dit kan o.a. door hoogwaardige SEO artikelen te laten produceren die zijn geoptimaliseerd voor zoektermen gelieerd aan jouw product of dienst.

Wij kunnen een SEO tekst schrijven of  bestaande SEO teksten optimaliseren.

Nu je weet dat je via Hey René ook pagina’s kunt laten schrijven en kopen, is het wellicht de moeite waard om dit te overwegen wanneer SEO uitbesteden op je lijst staat. 

Wij gaan in ieder geval graag voor je aan de slag!

Geschreven door:

Zal ik je terugbellen?

Dan kijken we samen of ik je kan helpen met je SEO!