SEO hulp: Ondersteuning bij zoekmachine optimalisatie (v.a. € 89,-)

Heb je hulp bij SEO nodig om je website hoog in Google te krijgen? Zoek niet verder! Ik help ik je graag uit de brand met mijn ondersteuning in zoekmachine optimalisatie.

SEO is mijn specialisme binnen online marketing. Ik kan maandelijks support bieden als coach of door eenmalig een consult geven.

Voor het gemak heb ik 5 SEO hulptrajecten uiteengezet. Deze zijn geschikt voor ieder type business met een website of webshop. 

Ideaal als jouw content beter gevonden moet worden door relevante bezoekers en potentiële klanten in een specifieke doelgroep.

René Andreasi-Bassi
Jouw SEO hulp

Inhoud

Mijn 5 SEO hulptrajecten

Ik kan zowel ZZP’ers als MKB’ers op drie manieren hulp bij SEO bieden:

  1. SEO hulp via chat
  2. SEO coachingsessies
  3. SEO audit en/of consult
  4. Maandelijks SEO pakket
  5. Vaste werkdag per week

Het voornaamste onderscheid zit hem in de benodigde tijd die ik inzet om een website te optimaliseren. Bekijk welke aansluit bij jouw voorkeuren.

1. SEO hulp via chat

Deze eerste optie is perfect voor ondernemers of marketeers die SEO optimalisatie zelf wil oppakken. Maar die nog niet precies weten hoe SEO in de praktijk werkt.

Je kunt mij dagelijks een SEO hulpvraag stellen via Skype chat. Ik geef je een praktisch antwoord met tips en tricks zodat je zelf direct aan de slag kunt. Kosten: €99,- per maand.

2. SEO coachingsessies

De tweede optie is mijn SEO coaching af te nemen. Hierbij zal ik eerst jouw huidige kennis over SEO toetsen. Vervolgens spreken we wekelijks af in een video call waarin ik je begeleid in je huidige taken en waardevolle SEO inzichten geef. Kosten: vanaf €99,- per uur.

3. SEO audit en/of consult

Een derde optie is door mij eenmalig een SEO audit te laten doen aan de hand van de huidige posities en staat van jouw website. In dit geval huur je me in als SEO consultant.

Is er iets mis, wat de gehele site ervan weerhoudt om een betere positie in de zoekmachines te bereiken? Ik analyseer SEO data en koppel mijn bevindingen terug in de vorm van een video boordevol inzichten en actiepunten. Kosten: €127,- per uur (eenmalig).

4. Maandelijks SEO pakket

Een vierde duurzame oplossing is door een maandelijks SEO pakket af te nemen. Ik werk iedere maand een afgesproken aantal uren aan zoekmachine optimalisatie. 

Denk o.a. aan het in kaart brengen van lucratieve zoekwoorden, de concurrentie, website promotie, en het optimaliseren van nieuwe teksten, en bestaande content. Een dergelijke SEO investering is er al vanaf €236,- per maand (2 uur).

5. Vaste werkdag per week

Is SEO een belangrijk marketingkanaal voor jouw bedrijf en heb je nog geen SEO specialist in jouw team? Dan kan ik voor een periode één hele werkdag per week voor jouw werken.

Zo maak je sneller grotere stappen naar hogere posities in Google. Doorgaans werk ik op afstand, maar ik kan in overleg ook op locatie werken. Kosten: €89,- per uur (8 uur per week).

Zo werkt mijn support

Welk traject je ook kiest, bij iedere keuze doorloop ik nagenoeg dezelfde stappen:

  • Kennismakingsgesprek (30 min)
  • Algemene SEO analyse (gratis)
  • Voorstel project/sessie/pakket
  • Start SEO werkzaamheden
  • Rapportage resultaten

René Andreasi-Bassi
Freelance SEO Specialist

Voordat ik mijn handen uit de mouwen steek, neem ik altijd de site-structuur onder de loep, check ik hoe Google je website heeft geclassificeerd en analyseer ik belangrijke pagina’s in Google Search Console en Google Analytics.

Deze tools zijn perfect voor een nulmeting en leiden in de loop der tijd tot nieuwe inzichten.

Resultaten na mijn hulp

Mijn doel is altijd om betere posities voor jouw website te realiseren. Dit kost tijd en energie. Hierna is enig geduld nodig voordat je resultaten ziet. Dit is normaal binnen SEO.

Bekijk hieronder enkele resultaten die ik voor klanten bereikt heb.

SEO hulpvraag indienen

Vanaf €99,- per maand investeer je al in de nodige SEO ondersteuning. Maar, heb je een groter SEO project, dan kan ik na een inventarisatie een offerte opmaken voor mijn hulp.

Wil je direct aan de slag gaan? Kies dan hieronder jouw hulpvraag voorkeur en verstuur deze.

Veelgestelde vragen

SEO hulp op afstand (chat) kost €99,- per maand. Voor een SEO consult of training betaal je €99,- per uur en een SEO pakket is vanaf €236,- beschikbaar. Wil je mij één hele werkdag per week inhuren, dan geldt een uurtarief van €89,-.

Na ons kennismakingsgesprek ben ik meestal binnen 1 tot 4 weken beschikbaar. Dit is afhankelijk van de drukte en het type hulp dat nodig is.

Conclusie

Ook al heb je een mooie website online staan, het is geen vanzelfsprekendheid dat deze ook goed gevonden wordt door jouw doelgroep. Door waar nodig aan de slag te gaan met de juiste aanpassingen, kan ik je ondersteunen met SEO.

Ik leg stapje voor stapje in begrijpelijke taal uit wat ik ga aanpassen en welke resultaten we hierdoor kunnen verkrijgen.

Welk type hulp je ook kiest, mijn streven is altijd om jouw pagina’s met de juiste zoektermen zo hoog mogelijk op de eerste pagina van Google te krijgen.

Geschreven door:

Zal ik je terugbellen?

Dan kijken we samen of ik je kan helpen met je SEO!